Al die locaties in de regio waar je met 900 man terecht kunt, nooit geweten dat het er was. Dankzij De Partij hebben we al die jaren onze mensen kunnen verrassen met elke keer weer een compleet nieuwe opzet, elk jaar weer een compleet nieuw feest.

Ron Verhulst, voorzitter Social Event Committee (SEC)

Centocor mogen wij rekenen tot onze jarenlange vaste klantenkring. Centocor maakt, verwerft en brengt unieke biofarmaceutische geneesmiddelen op de markt. Met ruim 950 medewerkers is Centocor een van de grotere ondernemingen in de Leidse regio.

Onze opdrachten
In het geval van Centocor spreken we inderdaad graag in meervoudsvorm. Wij mochten voor dit interessante bedrijf in de loop der jaren een zeer breed scala aan evenementen ontwikkelen en organiseren. En ook daar ligt de kracht van De Partij: een brede diversiteit en spreiding over de jaren zonder in herhaling te vallen. Van een Romeinse toga party in Archeon tot een Beachparty in Katwijk, van een Goes Seventies in In Casa tot een survival in Warmond. Van tropisch tot maffioos. Van Dekker tot Duinrell. Via de Crazy Piano’s tijdens een C5 Party naar de feestelijke opening van nieuwbouw tijdens het Rembrandtjaar. En ondertussen nog wat teambuilding op afdelingsniveau… Kortom: altijd van De Partij.