“Namens deze internationale club software ontwikkelaars, die voor de gelegenheid vanuit de hele wereld werden ingevlogen, neem ik mijn petje af voor De Partij. Zij hebben een klus geklaard om onze belangrijke Beta-team met elkaar live te verbinden, een weekend dat we niet snel zullen vergeten, knap gedaan!”

Lucas Brentjens, CEO Exact Software

Exact Software voorziet ondernemende bedrijven van informatietechnologie door het leveren van geavanceerde business softwareoplossingen en diensten van hoge kwaliteit.

Onze opdracht
De jaarlijkse meeting, het enige moment dat ze worldwide samen zijn. Niet alleen vergaderen met elkaar, nee, verbinden door te genieten van hetgeen het Limburgse landschap te bieden heeft. Het klooster Rolduc te Kerkrade bleek de ideale locatie om 800 specialisten onder te brengen en waar het complete programma in uitvoering werd gebracht. Een sportieve zeskamp en knock out show onder leiding van Arnold Vanderlyde. Dat was nog niet alles want in de middag was er nog het aanbod van grottentochten, ondergronds mountainbiken, klimmen, tokkelen en abseilen.

Als onderdeel van dit weekend was er een themafeest ontwikkeld onder de noemer ‘The Night of the Holy Megabyte!’ Er werd dankbaar gebruik gemaakt van de middeleeuwse sfeer van het klooster. Vanuit onze entertainmentstal wisselden narren, kwakzalvers, zotten, kooplieden, monniken en magiërs elkaar af. De Holy sfeer op de dansvloer bereiken wij door het speciale Dance team om de grotendeels aanwezige mannen te stimuleren de danvloer te betreden. Dance, Trence, Hip Hop & House, op verzoek van de vele gasten een avond zonder de reguliere hits. Anders dan anders, een megabyte succes en altijd van De Partij!