“Het was een fantastische bijeenkomst en onze internationale gasten waren geheel overdonderd. Missie geslaagd dus!”

Mevrouw L. Gerritsen, NEM

 

 

NEM is een preferred partner voor op maat gemaakte oplossingen op het gebied van Heat Recovery, industriële en stoomgeneratoren en aanverwante apparatuur. Zij onderscheiden zich van hun concurrenten door het ontwikkelen van op maat gemaakte producten en oplossingen die door hun know-how uniek zijn of onontbeerlijk voor hun klanten.

Onze opdracht
De Partij heeft voor NEM een grootse internationale relatie-ontvangst gerealiseerd. Ruim 250 gasten vanuit de hele wereld werden gefeteerd op een prachtige boottocht over de Hollandse wateren, gevolgd door een overweldigend mondiaal feest in de Leidse Stadsgehoorzaal waarbij de zalen thematisch waren omgetoverd tot een ‘werelds geheel’. U begrijpt het al: het werd een wereldfeest!
Het personeel werd bovendien in de spotlights gezet in een heus circus in de Pieterskerk in Leiden, waarbij zij zelf deel uitmaakten van de circusartiesten in de piste. En dan niet gelijk aan clowns denken, maar aan het echte werk: van koorddansen tot trapeze. Het zijn echte hoogvliegers bij NEM. Het was een feest om met hun te werken. En dat vonden ze ook van ons.