“Fantastische gelegenheid, nogmaals hartelijk bedankt voor het organiseren van ons event. We krijgen veel positieve reactie’s.
PS: kunnen jullie de menu’s van de kookworkshop misschien toesturen? We willen die graag verspreiden onder de deelnemers zodat een ieder dit nog eens kan maken thuis!”

Christina Westra, PwC

PwC in Nederland is een zelfstandig onderdeel van een wereldwijd netwerk met 169.000 collega’s in 158 landen. In Nederland werken ruim 4.600 professionals met elkaar samen vanuit 12 kantoren. Zij ontwikkelen diensten en oplossingen voor ieder denkbaar ondernemings- en sectorvraagstuk.

Onze opdracht
“Wij willen met 250 man koken”, zo kwam de vraag bij ons binnen. Ons antwoord: Waar is de Keuken? Een speurtocht, in dit geval door het historisch centrum van Leiden, waarbij men onderweg overal hapjes en drankjes krijgt aangeboden. Deze speurtocht, annex smikkeltocht is een gevarieerde puzzeltocht waarbij men actief op zoek moet naar de keuken waar men uiteindelijk zelf moet koken. Klagen over de kok is geen optie want de kok, dat bent u zelf!

Het verblijf van PwC bestond uit een informatief 2-daagsprogramma met als uitvalsbasis hotel- en congrescentrum de Leeuwenhorst te Noordwijkerhout. Tijdens de comfortbale rit naar Leiden in luxe touringcars van de Koninklijke Beuk startten onze begeleiders de briefing. Bij aankomst in het centrum van Leiden wisten de deelnemers direct met wie ze op pad gingen en wat er van hen verwacht werd. De speurtocht kon beginnen.

De locatie die gevonden moest worden was vooraf geheim gehouden. Een kookworkshop met 250 personen goed onderbrengen is echt iets voor De Partij. Wij ontwikkelen al geruime tijd kookprogramma’s door heel Nederland, daarbij gebruikmakend van locaties die wij volledig zelf inrichten en waar je met grote gezelschappen gelijktijdig kan koken. Voor deze gelegenheid was gekozen voor de monumentale Pieterskerk in het hartje van Leiden. En dat bleek een uitstekende keuze met weer een geslaagd evenement als resultaat.

Ons advies bij 250 personen: do not try this @home!