“Heerlijk dat we kunnen volstaan met een enkele briefing en dat werkelijk alles, maar dan ook alles geregeld wordt, van uitnodiging tot uitvoering, echt een verademing.”

Bert Wiggers, directeur Startpagina

Startpagina is een internetpionier. Duizenden vrijwilligers onderhouden eigen Startpagina’s, een ieder met zijn of haar favoriete onderwerp. Van de evenementen-pagina tot de stofzuiger-pagina en van de feest-pagina tot de pinguin-pagina, u vindt het allemaal op een van de populairste websites van Nederland. Sinds jaar en dag organiseren wij de evenementen voor Startpagina.

Onze opdracht
Jaarlijks worden de vrijwilligers bedankt voor het beheren van hun eigen specifieke pagina. Voor deze gelegenheden is steeds een goede balans gezocht tussen informatieoverdracht (in de vorm van onderhoudende workshops over alle ontwikkelingen op internet) en vertier. De locaties die wij speciaal selecteren voor dit terugkerende gezelschap zijn zeer uiteenlopend van aard maar altijd met een toegevoegde waarde. Een greep van de locaties: op en rond het IJsselmeer, Dierenpark Ouwehand, Madurodam, Naturalis, Nemo, Spoorwegmuseum, Aviodrome, Dolfinarium…

Op deze locaties vond ook het avondprogramma plaats waarbij in de loop der jaren een keur aan artiesten de revue heeft gepasseerd. We noemen een paar treffende voorbeelden, zoals geluidskunstenaar Niek Boes die de jumbo’s werkelijk door de zaal liet vliegen in het Aviodrome. Of wat dacht u van de speciaal door Marnix Rueb vervaardigde uitnodiging voor het Haagse Madurodam; hij is de geestelijk vader van Haagse Harrie. En Frank Los werd in al die jaren het lievelingetje van Startpagina als gangmaker, dichter, tekenaar en animator. Hij deed zelfs mee in de zeeleeuwenshow van het Dolfinarium (zie de foto hieronder). Frank, je bent ’n kanjer!

https://departij.nl/assets/images/Startpagina%20Dolfinarium%202009.jpg