“Ons motto: ‘doen wat je belooft’ konden we helemaal terugvinden in wat De Partij ons op deze heugelijke dag heeft voorgeschoteld. Heerlijk familiair lunchen op zeer professionele wijze. Jammer dat 200 jaar Van der Luyt nog zo lang duurt!”

Joost van der Luyt, directeur Van der Luyt Transport

De kernactiviteiten van transporteur Van der Luyt zijn dagelijkse geconditioneerde transporten op Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Hun andere motto “wat we doen, doen we goed of anders doen we het niet” onderschrijven wij ook graag bij De Partij van harte.

Onze opdracht
Wij van De Partij mochten de omlijsting verzorgen van een unieke happening: de viering van het 100-jarig jubileum van Van der Luyt. Uit handen van de Commissaris van de Koningin en de Burgemeester van Oegstgeest ontving de firma bij die gelegenheid het predikaat Hofleverancier. Alle reden om het voltallige personeel met hun partners uitgebreid te feteren. Neemt u van ons aan, dat ondanks ons 20-jarig bestaan, ook wij niet elke dag een 100-jarig jubileum organiseren. Ook voor ons van De Partij was het daarmee een happening.