Een grappige puzzeltocht met lekkere hapjes en drankjes vind je terug in onze Peuzeltocht. Je natje en je droogje is bij deze bijzondere variant absoluut verzekerd. Een leuke tocht van 2 uur waarbij de lekkerste adresjes bezocht worden. Tussendoor krijg je ook nog verrassende opdrachten voor je kiezen.

lokale specialiteiten…

Zeer geschikt als vermakelijk en smakelijk bedrijfsuitje, waarbij typische regionale producten moeten worden gezocht. Utrechtse Dommetjes, Haagse Hopjes, Leidse kaasblokjes, elke stad heeft zo zijn eigen specialiteiten terwijl ook je keel nog eens gesmeerd wordt met een aangenaam Leids Grachtenwater en voor de Utrechtse tour vergeten we de Vockingworst niet die we blussen met Baliekluiver tot besluit. En een heerlijk haringkje aan het Buitenhof te Den Haag mag ingeruild worden voor een portie kibbeling.

…uit Utrecht of Den Haag

De peuzeltocht eindigt in het centrum van elke stad. In een sfeervolle locatie vindt de prijsuitreiking plaats met, hoe kan het ook anders, de nodige consumpties en Hollandse bitterbal tot besluit. want die mag uiteraard nergens ontbreken.

In Den Haag, Leiden of Utrecht; vanaf 20 personen; € 24,75 pp (incl. hapjes en drankje onderweg)